Koteletter med tandoorimasala og mangosalat

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Skær evt. fedtkanterne af koteletterne.
  • 2 Rør krydderi, olie, salt og peber sammen.
  • 3 Pensl kødet med blandingen og stil det i køleskab.
  • 4 Hak myntebladene til raitaen groft.
  • 5 Rør Fromage Frais, mynteblade og tandoorimasala sammen.
  • 6 Smag til med salt og peber. Skræl mangoen, skær mangokødet fri af stenen og skær det i tern.
  • 7 Skær peberfrugten i tern.
  • 8 Snit forårsløgene fint og mynten groft.
  • 9 Pres 2 spsk limesaft, rør det sammen med olien og smag dressingen til med salt og peber.
  • 10 Bland det hele med rucola.Varm olien på en pande ved god varme.
  • 11 Brun koteletterne ca.1 minut på hver side.
  • 12 Skru ned til middel varme og steg dem færdige ca. 3 minutter på hver side.
  • 13 Pynt med lime.
  • {{recipeDoneText}} Koteletter med tandoorimasala og mangosalat

Opskriften er udviklet af