Koteletter med grøntsager i karry og kokosmælk

Tilbered sprøde grøntsager i en cremet sauce sammen med ris og saftige bøffer.

Sådan gør du

  • 1 Vask hænder.
  • 2 Mål alle varer af.
  • 3

    Ris

    Hæld vand og salt i en gryde. Kog vandet.

  • 4 Hæld risene i gryden og kog dem i ca. 12-15 minutter. Rør risene løse med en gaffel. Læg låg på gryden og lad risene trække ca. 10 min.
  • 5

    Grøntsager

    Fjern evt. grove blade fra kålen. Skær stokken væk. Skær kålen i stykker og skyl i koldt vand. Lad kålen dryppe af i et dørslag.

  • 6 Skyl og rens porrerne. Skær roden og lidt af toppen af hver porre.
  • 7 Skræl gulerødderne og skær roden af hver gulerod.
  • 8 Skær porrerne og gulerødderne i skiver på 1 cm.
  • 9 Kom olie i en stor gryde og varm det op.
  • 10 Kom kål, porrer og gulerod i. Krydr med karry. Rør og steg 3-4 minutter uden at brune.
  • 11

    Åben dåsen med kokosmælk og hæld i gryden. Kog grøntsagerne i kokosmælk 3-4 min. Smag til med salt og citronsaft.

  • 12

    Koteletter

    Dup koteletterne med køkkenrulle.

  • 13 Sæt en pande over ved god varme. Kom smør og olie på, og lad det bliver gyldent.
  • 14 Læg koteletterne på panden, og lad dem blive brune ca. 1 min. på hver side. Krydr med salt og peber.
  • 15 Skru ned til midelvarme, og steg dem færdige, 3 min. på hver side. Brug evt. Et stopur.
  • 16 Tag koteletterne fra panden. Kassér pandefedtet.
  • 17 Spis koteletter med grøntsager i karry og ris.
  • {{recipeDoneText}} Koteletter med grøntsager i karry og kokosmælk

Tip

Lammekoteletter steges på samme måde.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier