Koteletter med grøn urterasp og citronkartofler

Sådan gør du

  • 1 Skrub eller skræl kartoflerne og kog dem i letsaltet vand i ca. 15-20 min. indtil de er møre.
  • 2 Rør saften af 1 citron, olie, salt og peber sammen.
  • 3 Hæld vandet fra kartoflerne og lad dem dampe af. Halver dem og kom dem tilbage i gryden. Hæld dressing og karse i gryden og vend det hele godt rundt. Hæld kartoflerne ud på et stort fad og fordel brøndkarse henover.  
  • 4 Kom rasp i en dyb tallerken og hak krydderurterne meget fint. Bland urter med rasp, salt og peber. 
  • 5 Vend koteletterne i rasp og steg dem i olie på en varm pande indtil de er gyldne og gennemstegte. 
  • 6 Halver citronerne og steg dem i ca.1 min. så overfladen bliver gylden.
  • 7 Server koteletterne med den lune kartoffelsalat og de stegte citroner som kan presses over kartoflerne.
  • {{recipeDoneText}} Koteletter med grøn urterasp og citronkartofler

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier