Koteletter med estragon og pasta

Sådan gør du

  • 1 Skær evt. fedtkanten af koteletterne.
  • 2 Dup kødet tørt med køkkenrulle.
  • 3 Krydr med salt og peber og stil det i køleskab.Riv det gule af citronskallen fint og pres citronen.
  • 4 Hak 5 spsk estragon fint, tag 3 spsk fra til koteletterne og 2 spsk til saucen. Hæld mælkesaucen i en gryde og rør den sammen med hakket estragon, 1 spsk citronsaft og ½ tsk revet citronskal.
  • 5 Bring saucen i kog og lad den koge ved svag varme i 3 minutter.
  • 6 Smag til med salt, peber og citron. Kog pastaen Hak hvidløget fint og skær de soltørrede tomater i strimler.
  • 7 Hak mandlerne groft.
  • 8 Kog bønner, hvidløg, soltørrede tomater med ½ dl vand på en pande ved stærk varme i 5 -6 minutter.
  • 9 Krydr med salt og peber og drys med mandler. Varm olien på panden ved god varme.
  • 10 Brun koteletterne 1 minut på hver side.
  • 11 Skru ned til middel varme og steg dem færdige ca. 3 minutter på hver side til de er netop gennemstegt.
  • 12 Skær fedtkanten af koteletten, hvis den ikke er skåret af.
  • 13 Pynt med den hakkede estragon.ognbsp;
  • 14 Medaljoner af svinefilet eller skinkeschnitzler kan bruges i stedet for koteletter.
  • 15 Hvis kødet ønskes svagt rosa skal det steges 2½ minut på hver side efter bruningen .
  • 16 Skær en lille flig af et hjørne af en kotelet og kontroller, at kødet er svagt rosa.
  • 17 Hvis kødet stadig er råt, skal det stege ca. 1 minut mere på hver side. .
  • 18 Persille eller basilikum kan bruges i stedet for estragonognbsp;ognbsp;
  • {{recipeDoneText}} Koteletter med estragon og pasta

Opskriften er udviklet af