Kornotto med gulerødder og grønkål.

Dejlig vegetarisk kornotto med skøn smag. Perfekt til hverdagen.

Sådan gør du

  • 1

    Kornotto:

    Pil løg og hak fint.
  • 2 Skyl æblet, fjern kernehus og skær i små tern.
  • 3 Skyl og skræl gulerod. Skær i tern.
  • 4 Kom olie en tykbundet gryde
  • 5 Varm gryden op.
  • 6 Tilsæt rugkerner og lad dem blive klare.
  • 7 Tilsæt løg og lad det klare.
  • 8 Tilsæt gulerod og halvdelen af æblet.
  • 9 Rør det hele godt rundt, tilsæt æblemost og vand.
  • 10 Lad det simre ved svag varme i 13-15 minutter.
  • 11 Rør rundt i kornottoen undervejs, tilsæt mere vand eller æblemost hvis den bliver for tør.
  • 12 Skyl og pluk timianen.
  • 13 Riv osten.
  • 14 Tilsæt ost og timian og lad det simre videre i 8-10 minutter.
  • 15 Skæl ingefær og hak fint.
  • 16 Skyl grønkål og snit den fint.
  • 17 Tilsæt ingefær sammen med den sidste halvdel af æblet og grønkålen.
  • 18 Smag til.
  • 19

    Grøn salat:

    Skyl og pluk salaten.
  • 20 Kom vand i en gryde.
  • 21 Bring vandet i kog.
  • 22 Dyp bønnerne i det kogende vand i 15 sek. Derefter direkte i koldt vand.
  • 23 Læg bønnerne over salaten.
  • 24 Hak pistacienødderne groft og drys dem over salaten.
  • 25 Server godt 20 % til hvert barn af kornotto og salat + 200 ml gul sodavand. Server knap 30 % til hver voksen af kornotto og salat + 125 ml hvidvin.
  • {{recipeDoneText}} Kornotto med gulerødder og grønkål.

Opskriften er udviklet af