Koldt rabarberskum med jordbær og chokolade drys

Sådan gør du

  • 1 Skær rabarberne i skiver og kom dem i en gryde med 2 spsk. vand, sukker og vanillesukker. Kog langsomt op. Lad simre i 5 minutter. Smag evt. til med mere sukker. Afkøl helt.
  • 2 Pisk fløde til let skum og vend med yoghurt.
  • 3 Vend skummet med rabarber, men kun ”sjusket”, man skal ligesom se strimler af rabarber i alt det hvide.
  • 4 Anret i fine skåle og pynt med jordbær skåret i halve og hakket hvid chokolade.  
  • 5 Tip: Du kan bytte den hvide chokolade ud med mørk 70% chokolade. Smelt den, afkøl og hæld chokoladesauce over rabarberskum og jordbær. Noget så lækkert.
  • {{recipeDoneText}} Koldt rabarberskum med jordbær og chokolade drys

Opskriften er udviklet af