Lav is af din koldskål. Det giver en frisk is med god syre, som passer godt til den tunge fløde. Her med blåbær, som desuden farver isen smukt lilla. 

Sådan gør du

  • 1 Kom sukker og vaniljesukker
 i en skål.
  • 2 Kom æg heri, og pisk det skummende.
  • 3 Pisk koldskål heri, indtil 
massen bliver ensartet.
  • 4 Pisk fløden til let skum i en anden skål, og vend den i.
  • 5 Vend til sidst mosede blåbær i.
  • 6 Rør isen i en ismaskine, eller kom den i en plastikskål, dæk med film, og kom den i fryseren.
  • 7 Pisk isen igennem hver time, 
til den er gennemfrosset efter 
cirka fire timer.
  • 8 Server med blåbær.
  • {{recipeDoneText}} Koldskålis med blåbær

Tip

En skefuld flødeskum til isen 
er også godt.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier