Kold svinemørbrad i skiver med tunpasta og rucolasalat

Sådan gør du

  • 1

    Mørbraden afpudses for sener og hinder, og bimørbrad fjernes. Mørbraden krydres med salt og peber og brunes på alle sider i 1 spsk olie i en gryde eller på en pande.

  • 2 Lidt vand tilsættes, og mørbraden steger videre ved svag varme under låg i 7 - 8 min. på hver side.
  • 3 Lad mørbraden blive kold.
  • 4 Risene koges løse og køles af.
  • 5 Tun, kapers, resten af olien og citronsaft hakkes fint i en food-processor eller blender.
  • 6

    Salaterne skylles, dryppes af og plukkes groft. Den kolde mørbrad skæres i flade, tynde, skrå skiver.

  • 7

    Tunpasta smøres på den ene halvdel af mørbradskiven, og den anden halvdel foldes over som til en omelet. Ris, salat, oliven og evt. halve cherrytomater vendes sammen. De fyldte, foldede mørbradskiver serveres med rucolasalat, resten af tunpastaen, citronbåde og flutes.

  • {{recipeDoneText}} Kold svinemørbrad i skiver med tunpasta og rucolasalat

Opskriften er udviklet af