Sådan gør du

  • 1 Pisk rosenpaprika med olie.
  • 2 Smag til med limesaft og salt.
  • 3 Berberris-olie laves af tørrede berberrisbær blendet med olie.
  • 4 Kartoflerne koges til mos.
  • 5 Kødet varmes.
  • 6 Kartofler og kød piskes sammen.
  • 7 Olien opvarmes og hældes over kartoffel- og kødblandingen.
  • 8 Rør det sammen og smag det til.
  • 9 Stilles i køleskab til det skal bruges.
  • 10 Med to lige store skeer formes köfte og lægges i en lille skål.
  • {{recipeDoneText}} Köfte

Tip

Kødet kan fx være skank. Det gør ikke noget at kødet er sprængt. Köfte kan også lægges på brød og bruges i madpakken. Opskriften er udarbejdet af Jan Hurtigkarl og Bo Bech.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier