Kødtærte med svampe og spæde salater

Energiinformation

  • Protein 11 g.
  • Kulhydrater 11 g.
  • Fedt 4 g.
  • Energifor./ pers 483 kcal
  • Fedtenergi 31 %

Sådan gør du

  • 1

    Tænd ovnen på 190 grader. Skær løgene meget fint. 

  • 2

    Rør kødet med løg, æg, mel og mælk og krydr med salt, peber og timian.

  • 3

    Gør svampene i stand og skær dem fint. Rør dem i farsen. Kom farsen i en tærteform, læg bacon over - og bag den 50 minutter. 

  • 4

    Hæld den overskydende væde fra og skær tærten for. Skyl og slyng salaterne tørre. 

  • 5

    Anretning

    Anret tærten med salater og lunt brød.

  • {{recipeDoneText}} Kødtærte med svampe og spæde salater

Opskriften er udviklet af