Kødboller i tomatsauce med citrongræs, basilikum og parmesan

Energiinformation

  • Energi 2632 kJ
  • Energi 627 kcal
  • Protein 37 g
  • Fedt 24 g
  • Kulhydrat 63 g
  • Kostfibre 7 g

Sådan gør du

  • 1 Hak løg, hvidløg og oregano fint og bland det i farsen, sammen med ægget, salt og peber. 
  • 2 Form farsen i hånden til ca. 16 kødboller og brun dem godt af i olivenolie i en stor gryde/pande. 
  • 3 Tilsæt de hakkede tomater og fintsnittet citrongræs*, bring det i kog og smag til med salt, peber og 1 tsk sukker. Lad det simre i ca. 20 minutter. * Man skal skære bund og top af citrongræsset og pille de 2 yderste lag af og derefter snittes det meget fint. Man kan også vælge at knuse de hele stængler og koge dem med, så det giver smag, men kan ikke spises.
  • 4 Kog pastaen efter pakkens anvisning og hold den varm. 
  • 5

    Anretning

    Anret retten med pasta, basilikumblade og revet parmesan.
  • {{recipeDoneText}} Kødboller i tomatsauce med citrongræs, basilikum og parmesan

Tip

Kan fint serveres med ris, cous-cous eller nye kartofler.

Opskriften er udviklet af