Knuste kartofler med linser, majs, tomater og sprød skinke

Energiinformation

  • Protein 6 g.
  • Kulhydrater 20 g.
  • Fedt 442 g.
  • Energifor./ pers 22 kcal
  • Fedtenergi %

Sådan gør du

  • 1

    Gør kartoflerne i stand og kog dem møre i letsaltet vand. 

  • 2

    Kog linserne iflg. emballagens anvisning. 

  • 3

    Fjern blade og tråde fra majskolberne. Kog dem 7 min. i letsaltet vand. Skær majskernerne fra kolben. 

  • 4

    Steg skinken i 200 grader varm ovn i ca. 7 minutter, til den er gylden og sprød. Læg den på fedtsugende papir. 

  • 5

    Skær tomaterne i halve, på langs. Nip basilikumblade. 

  • 6

    Tag de varme kartofler på et stort fad. Knus dem let med fx en pizzarulle, dryp dem med rapsolie og giv dem et let drys salt. 

  • 7

    Anretning

    Anret kartoflerne med linser, majs, skinke, tomater og basilikum. Dryp med citron – eller server citronbåde ved siden af.

  • {{recipeDoneText}} Knuste kartofler med linser, majs, tomater og sprød skinke

Tip

Dadeltomater er det danske navn for San Marzano tomater.

Opskriften er udviklet af