Kirsten Mettes Bondeæggekage

Endnu en skøn variant af æggekagen. I denne bruger vi bayerske pølser og kartofler, som gør æggekagen fyldig og morgenmadsagtig. 

Sådan gør du

  • 1 Dejen hældes på en opvarmet pande med fedtstof i bunden.
  • 2 Når æggemassen er begyndt at blive fast i bunden, hældes fyldet på:
  • 3 Fire kogte kartofler (fra dagen før – kan brases før de fyldes i dejen).
  • 4 10 bayerske pølser skåret i korte stykker og vendt på en pande
  • 5 To håndfulde optøede ærter.
  • 6 Hele panden sættes i en 180 grader varm ovn og bager ca. 15 minutter – eller til æggemassen begynder at løfte sig og har en fast overflade.
  • 7 Den varme æggekage pyntes med klippet purløg.
  • {{recipeDoneText}} Kirsten Mettes Bondeæggekage

Opskriften er udviklet af