Kebab med yoghurtsauce og kartoffelsalat

Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer +

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Kog kartoflerne.
  • 2 Gem 1 dl kartoffelvand.
  • 3 Skær dem eventuelt i mindre stykker. ognbsp;Kom yoghurten i et kaffefilter og lad den dryppe af. Rør kødet med salt, peber, mel og tomatpuré.
  • 4 Kom revet løg, 3 spsk klippet purløg og 1 spsk koldt vand i kødet og ælt det sammen.
  • 5 Del farsen i 8 stykker og tril dem til 8-10 cm lange stykker.
  • 6 Stik et spid gennem hver.
  • 7 Læg spiddene på grillen i ca. 6 minutter på hver side.
  • 8 Spiddene kan også steges i ovnen ved 250 grader i ca. 14 minutter i alt. Rør saucen sammen - tilsæt purløg - og smag den til med sukker, salt og peber. Skær cherrytomaterne i kvarte.
  • 9 Rør tomatpuréen ud i kartoffelvandet og bland den med kartofler og tomater.
  • 10 Klip resten af purløget og drys med det over kartoffelsalaten.
  • {{recipeDoneText}} Kebab med yoghurtsauce og kartoffelsalat

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier