Kartoffelsuppe med appelsin

Kartoffelsuppe med et twist. Du kan også rive lidt økologisk appelsinskræl over suppen ved servering.

Sådan gør du

  • 1 Hak løg og hvidløg og svits i olie i en gryde.
  • 2 Skrub kartoflerne og skær dem i mindre stykker.
  • 3 Svits med løgene og hæld vand og timian herpå.
  • 4 Læg låg på og lad grøntsagerne simre i 10 minutter.
  • 5 Kom nu bouillonterninger og Møllerens gule ærter i og lad det hele simre i 10 minutter mere.
  • 6 Tag stilkene op, og blend suppen med en stavblender i gryden.
  • 7 Smag til med saften fra en appelsin og evt. lidt revet skal. Husk peber.
  • {{recipeDoneText}} Kartoffelsuppe med appelsin

Tip

En lille sjat piskefløde klæder suppen

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier