Kartoffelkroketter med hasselnødder og rosmarin

Kroketter er en anden måde at lave kartofler på. De bliver dejlig sprøde i ovnen, og så gemmer kartoffelkroketter på velsmagende godter, her hasselnødder og rosmarin. 

Sådan gør du

  • 1 Skræl kartoflerne, skær dem i store tern og kog dem møre.
  • 2 Hak hasselnødder i en blender eller en minihakker indtil de er findelte. (Der må godt være nogle større stykker imellem)
  • 3 Løget pilles og skæres i små tern, eller hakkes i minihakkeren.
  • 4 Mos kartoflerne med en gaffel og tilsæt mosen til de hakkede nødder og løg.
  • 5 Smag til med de øvrige ingredienser.
  • 6 Tilsæt lidt kogevand fra kartoflerne hvis massen er blevet for fast.
  • 7 Fordel kroketterne som små frikadeller med en ske på en bageplade med et stykke bagepapir smurt med olivenolie.
  • 8 Mas dem let flade med en gaffel men forsøg at få en grov struktur frem.
  • 9 Pensel kroketterne med olivenolie på toppen, drys havsalt og rosmarin hen over, brug gerne frisk rosmarin!
  • 10 Bag dem i ovnen i ca. 30 time ved 200-225 grader.
  • 11 Luna Krause, hun har madbloggen: Månebarnet http://hijaluna.wordpress.com/
  • {{recipeDoneText}} Kartoffelkroketter med hasselnødder og rosmarin

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier