Kartoffel-spinatcurry med agurkeraita

Sådan gør du

  • 1 Hak løget og hak hvidløgene groft.
  • 2 Svits løg og hvidløg i olien ved middellav temperatur under omrøring i ca. 5 minutter.
  • 3 Halver kartoflerne og bland dem med løgene.
  • 4 Tilsæt garam marsala og karry, svits et øjeblik og tilsæt vand.
  • 5 Lad kartoflerne simre under låg i ca. 20 min til de er møre.
  • 6 Prik i dem med en spids kniv for at mærke.
  • 7 Skyl spinaten grundigt og bland den med kartoflerne.
  • 8 Skru op for varmen og vend spinaten rundt i kartoflerne til den falder sammen. Smag til med salt.
  • 9 Rør yoghurten med spidskommen og grofthakket mynte.
  • 10 Flæk agurkerne og skrab kernerne ud med en teske.
  • 11 Skær agurkerne ½ cm tykke skiver og vend dem i yoghurten.
  • 12 Smag til med salt.
  • 13

    Servering

    Server curryen med ca. 200 g. naanbrød eller fladbrød og mangochutney
  • {{recipeDoneText}} Kartoffel-spinatcurry med agurkeraita

Opskriften er udviklet af