Kartoffel- og porresuppe med citrontimian

Moderne version af vinterklassikeren, der giver kartoflerne ben at gå på. Lækkert modspil af citrontimian, grønkålschips og karse

Sådan gør du

  • 1 Varm smørret i en gryde, og steg løg og hvidløg klare og let møre.   
  • 2 Tilsæt porrer og steg yderligere et par minutter.Hæld bouillon på og tilsæt kartofler.   
  • 3 Lad det simre over middel varme i ca. 25 min., til kartoflerne er møre. Tag lidt af væsken fra, og blend suppen med mælk eller fløde. Juster konsistensen med kogevandet.  
  • 4 Smag suppen til med salt, peber og eddike, lidt ad gangen.   
  • 5 Server suppen varm med sprøde grønkålschips, friskklippet karse og evt. lidt olivenolie.  
  • {{recipeDoneText}} Kartoffel- og porresuppe med citrontimian

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier