Karbonader med tandori, bagt selleri og mynteyoghurt

Karbonader med tandori, bagt selleri og mynteyoghurt

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Skrub eller skræl selleri, halver den og skær den i skiver. Snit løg og hvidløg fint. Vend selleri sammen med løg, hvidløg, olie, sennepsfrø, sambal oelek og tandori/marsala. Læg selleri på en bradepande med bagepapir og bag i forvarmet ovn på 185° i ca. 25 minutter, indtil det er gyldent og mørt. 

  • 2

    Snit mynte fint, hak agurken groft og bland det sammen med yoghurt, smag til med salt og peber. 

  • 3

    Form 4 karbonader af farsen, krydr med salt og peber. Vend med pisket æg, derefter i kokosmel og steg dem i smør på en pande i ca 3-4 minutter på hver side. 

  • 4

    Anretning

    Anret karbonader med tandori-selleri og mynteyoghurt.

  • {{recipeDoneText}} Karbonader med tandori, bagt selleri og mynteyoghurt

Tip

Karbonaderne kan fint skiftes ud med hakkebøffer eller frikadeller.

Opskriften er udviklet af