Kaperskrebinetter med kinesiske grøntsager

Sådan gør du

  • 1 Rør kødet med salt.
  • 2 Tilsæt hakket løg, rasp, kapers, salt og peber.
  • 3 Form det til 4 krebinetter, ca. 1½ cm. tykke.
  • 4 Vend krebinetterne i mel lige inden stegningen.
  • 5 Brun dem 1 minut på hver side på panden i fedtstoffet.
  • 6 Skru ned til middelvarme og steg dem færdige 4-5 minutter på hver side.ognbsp;
  • 7 Snit kålen i ca. 2 cm brede strimler.
  • 8 Skær peberfrugten i smalle strimler.
  • 9 Skær champignonerne i kvarte.
  • 10 Varm olien i en gryde og svits kålen 2-3 minutter ved god varme.
  • 11 Tilsæt peberfrugt, champignon, soja, salt og peber.
  • 12 Lad grøntsagerne simre 4-5 minutter uden låg.
  • {{recipeDoneText}} Kaperskrebinetter med kinesiske grøntsager

Opskriften er udviklet af