Kaninkroketter med persilleolie

Kaninkød er ikke så farligt som det lyder. Det lyse kød er klimavenligt og indeholder gode omega 3-fedtsyrer. Disse kroketter er ingen undtagelse. De kan laves, lige før gæsterne kommer, og lunes i ovnen ved servering.

Sådan gør du

  • 1 Sæt ovnen på 175 grader.
  • 2 Læg kaninen i en ildfast form og gnid med krydderi.
  • 3 Skær løg i mindre stykker, og læg dem i formen.Hæld andefedt henover, og vend blandingen rundt.
  • 4 Pak løg og andefedt ind i alufolie, og steg kødet i 50 minutter.
  • 5 Tag kødet ud, og afkøl. Pil kødet fra benene, og hak det fint.
  • 6 Skær løgene helt fint. Fedtet skal ikke bruges her, men er godt at stege kartofler i dagen efter.
  • 7 Bland kød og løg sammen i en skål.
  • 8 Form nu 12 små kroketter af kød- og løg- blandingen. Du får kød tilbage, som du kan spise på rugbrød dagen efter. Mums!
  • 9 Vend kroketterne i mel. Så i æggehvide og så i rasp.
  • 10 Steg kroketterne sprøde i nogle få minutter i olien. Læg dem på en køkkenrulle og lad dem dryppe af.
  • 11 Kom persille og olie i en blender, og blend blandingen helt fint.
  • 12 Smag til med en anelse citronsaft.
  • 13 Server de lune kroketter med persilleolie og urter.
  • {{recipeDoneText}} Kaninkroketter med persilleolie

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier