Kanelkylling med vinterkål, cashewnødder, østerssauce og ingefær

Energiinformation

  • Energi 2340 kJ
  • Energi 557 kcal
  • Protein 33 g
  • Fedt 19 g
  • Kulhydrat 60 g
  • Kostfibre 7 g

Sådan gør du

  • 1 Vend kyllingen med kanel, salt og peber og lad det trække mindst 20 minutter. Steg kødet af på en pande i 1 spsk. olie i ca. 15 minutter, indtil det er gyldent og sprødt og skær det i mindre stykker. 
  • 2 Kog æggenudler efter pakkens anvisning. 
  • 3 Snit kål og gulerod i meget fine strimler. 
  • 4 Snit ingefær og hvidløg fint, steg det af i olie sammen med cashewnødderne til det har taget farve, tilsæt nudler og lad det stege med i 1 minut. 
  • 5 Tilsæt østers- og sojasauce, vend det godt sammen og lad det stege på svag varme i 2 minutter. 
  • 6 Tilsæt derefter bønnespirer og de rå grøntsagsstrimler, vend det godt sammen og smag til med salt og peber. 
  • 7

    Anretning

    Anret kyllingen ovnen på nudlerne og drys med sesam.
  • {{recipeDoneText}} Kanelkylling med vinterkål, cashewnødder, østerssauce og ingefær

Tip

Kan fint laves med gris og okse

Opskriften er udviklet af