Kanelkylling med appelsin og pastinakker

Kanelkylling med appelsin og pastinakker

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Energi 1961 kJ
  • Energi 467 kcal
  • Protein 34 g
  • Fedt 27 g
  • Kulhydrat 19 g
  • Kostfibre 7 g
  • 1

    Beskrivelse

    Skær kyllingen igennem ryggen, fjern rygbenet, fold den ud som en sommerfugl og læg den på en bradepande med bagepapir. Drys kyllingen med kanel, salt og peber. Skær appelsinerne i tynde skiver, fordel dem og olie over kyllingen og drys med lidt ekstra kanel. Steg den i en forvarmet ovn ved 185° i ca. 50 minutter, indtil den er gylden og sprød. 

  • 2

    Rens pastinakkerne, skær dem i kvarte på langs, vend dem med grofhakket persille, bages sammen med kyllingen i 30 minutter.

  • 3

    Anretning

    Anret kyllingen med pastinakker og grøn salat.

  • Så er det spisetid! Kanelkylling med appelsin og pastinakker

Tip

Kan også laves med citron.

Opskriften er udviklet af