Kalveschnitzel med artiskoksalat

Tip: Du kan vende et par spiseskeer creme fraiche med artiskoksalaten og smage cremen til med lidt hvidløg. Godt til både koldt og varmt kød.

Sådan gør du

  • 1 Varm olivenolie på en pande og steg kødet 4 - 5 minutter sammen med timian.
  • 2 Tag kødet fra og hold det lunt i 5 minutter.
  • 3 Snit peberfrugten i tynde strimler. Svits nu peberfrugten på panden ved høj varme. Hæld 2-3 spsk vand over peberfrugten og lad det dampe ind, så bliver peberfrugterne dejligt bløde.
  • 4 Skær artiskokhjertet i mindre stykker og vend med citronskal og basilikum.  
  • 5 Server schnitzlen på en bund af peberfrugter og toppe med artiskoksalat. 
  • 6 Server gerne med grovfritter eller spaghetti.
  • {{recipeDoneText}} Kalveschnitzel med artiskoksalat

Opskriften er udviklet af