Kalve-flanksteak med porrer og valnødder

Her er masser af årstidens grønt i en smagfuld sammensætning. Og et herligt stykke flanksteak.

Sådan gør du

  • 1 Hver porre deles i to, og de grønne toppe snittes og gemmes.  
  • 2 Bring vand i kog i en gryde, kom bouquet garni (fx persille, rosmarin og laurbærblade) heri og blancher de 4 hvide stykker porre i ca. 5 minutter, tag dem op af vandet og pres vandet fra.  
  • 3 Smelt smørret i en gryde og tilsæt porreternene sammen med hakket zittauerløg (eller lign.) og porrestykkerne. Damp dem møre. Tag porrestykkerne op og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle.  
  • 4 Vend valnødder, rosmarinkviste, revet citronskal, salt og peber i og lad porre-valnøddeblandingen køle af.  
  • 5 Steg flanksteaks (eller lign.) efter anvisning på emballagen.  
  • 6 Grill porrerne på en meget varm grillpande.
  • 7 Server kødet i skiver på en bund af spinat, porrer og den dejlige valnøddeblanding.
  • {{recipeDoneText}} Kalve-flanksteak med porrer og valnødder

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier