Kalkunfilet med mozzarella og ragout af gulerødder og porrer

Sabal manis og sambal oelek er en chili pasta hhv. med og uden løg.

Sådan gør du

  • 1 Skær et dybt snit, på langs, i kødet med en skarp kniv, således at kødet stadig hænger sammen.
  • 2 Pensl med sambal oelek og del mozzarellaen. Læg osten på kødet og krydr med salt og peber.  
  • 3 Rul sammen som til en tæt pølse og hold det sammen med tandstikkere.
  • 4 Brun kødet på alle sider i lidt varm olivenolie.
  • 5 Tag kødet fra og steg færdigt i en varm ovn, 180 grader i 20 minutter.  
  • 6 Sauter grøntsagerne i lidt varm olivenolie og tilsæt bouillon. Lad det simre 5 minutter. Tilsæt timian og smag til med salt og peber. Jævn evt. saucen.
  • {{recipeDoneText}} Kalkunfilet med mozzarella og ragout af gulerødder og porrer

Opskriften er udviklet af