Kalkunboller i appelsinsauce

Du kan bytte kalkunbollerne ud med kalkunschnitzel. Den skal bare lige brunes før du hælder saucen på og simrer de ca. 5 minutter.

Sådan gør du

  • 1 Kom halvdelen af bouillonen i en skål og rør raspen i. Hak løget fint og vend i. Rør kødet, lidt salt og peber i og rør til du har en fast fars.  
  • 2 Form kødet til boller og steg dem i olie i på en pande.  
  • 3 Bland halvdelen af bouillonen, saft og skal fra appelsin og revet hvidløg og hæld over bollerne.  
  • 4 Lad simre under låg i ca. 5 minutter indtil kødbollerne er gennemstegte. Tilføj eventuelt lidt vand.  
  • 5 Kog broccolien i letsaltet vand 3-4 minutter.  
  • 6 Ris eller nudler er godt til. 
  • {{recipeDoneText}} Kalkunboller i appelsinsauce

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier