Kaffe-chokoladetrøffel med figner

Sådan gør du

  • 1 Kom fløde og hele kaffebønner i en lille tykbundet gryde. Lad fløden simre i 5 minutter.
  • 2 Fisk kaffebønnerne op, gem 1 spsk af dem.
  • 3 Bræk chokoladen i mindre stykker, og smelt den under omrøring i fløden.
  • 4 Tag gryden af varmen.
  • 5 Hak de gemte kaffebønner fint, og vend i trøflen. Skær fignerne over et par gange, og bland dem i trøflen.
  • 6 Kom bagepapir i en lille form ca. 12 x 20 cm og hæld trøflen i. Lad stivne uden for køleskabet.
  • 7 Når den er stivnet, skal den opbevares tildækket i køleskabet.
  • 8 Skær den gerne i aflange skiver ved servering.  
  • 9 Kilde: Krydderiet 4, 2004
  • {{recipeDoneText}} Kaffe-chokoladetrøffel med figner

Opskriften er udviklet af