Sirup lavet på rødkål giver denne specielle koldskål en helt særlig farve og en lidt anderledes smag. 

Sådan gør du

  • 1

    Rødkålssirup: Kog rødkålen op med vandet og lad det simre i et par minutter.

  • 2 Si rødkålen fra og behold væsken i gryden. Tilsæt sukker og kog, til du har noget, som minder om sirup i tykkelsen – cirka 7-8 minutter.
  • 3 Lad siruppen køle af. Hvis du tilsætter lidt citronsaft, bliver siruppen en fin magenta.
  • 4 Kålskål: Kom æggeblommerne i en skål.
  • 5 Pisk blommerne med 1,5 dl rødkålssirup, vaniljekorn og citronskal.
  • 6 Tilsæt tykmælk og smag til med lidt citronsaft. stilles på køl inden servering.
  • 7 Topping: Kom rødkålen i en skål med sirup og citronsaft.
  • 8 Serveres i kålskålen i stedet for eller sammen med kammerjunkere.
  • {{recipeDoneText}} Kålskål

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier