Kålsalat med svinemørbrad

Nyd en dejlig sur-sød kålsalat sammen med brune ris og svinemørbrad. Denne opskrift er til 2 voksne og 2 børn.

Sådan gør du

  • 1 Vask hænder
  • 2 Skyl hvidkålen, tag de yderste blade fra, og snit kålen meget fint
  • 3 Skyl og skræl gulerødderne. Skæl dem i lange strimler med en grøntsagsskræller
  • 4 Skyl chilien, og hak den meget fint
  • 5 Bland hvidkål, gulerødder og chili
  • 6 Hæld honning, limesaft, lidt soja og olie over salaten
  • 7 Kog risene efter anvisningen på pakken
  • 8 Hæld vandet fra risene
  • 9 Tænd oven på 180 grader
  • 10 Varm lidt olie op på en pande
  • 11 Brun mørbraden af på alle sider
  • 12 Sæt mørbraden i oven, og steg til den er rosastegt. Så har den en centrumstemperatur på 62-65 grader. Mål med et stegetermometer
  • 13 Skær mørbraden i tykke skiver
  • 14

    Servering:

    Del kålsalat, ris og mørbrad i fire portioner. 20 procent til hvert barn og 30 procent til hver voksen. Børnene kan drikke et glas sodavand til, mens de voksne kan drikke et glas vin.
  • {{recipeDoneText}} Kålsalat med svinemørbrad

Tip

I stedet for ris kan du spise fuldkornsbulgur eller fuldkornscouscous. Krydr gerne risene med friske krydderurter eller andre smagsgivere som chili og ingefær.

Opskriften er udviklet af