Julesalat med pære og granatæble

Sådan gør du

  • 1 Halvér julesalaten, og snit bladene groft.
  • 2 Pluk krølsalaten i mindre stykker, og skær pæren i skiver på langs.
  • 3 Halvér granatæblet, hold frugten over en skål, og bank kernerne ud med bagsiden af en grydeske.
  • 4 Snit rødløget i tynde skiver, og pluk kørvelen.
  • 5 Bland de to slags salat med pærer, granatæblekerner, rødløg og kørvel i en salatskål.
  • 6 Rør en marinade af hvid balsamico, honning, citron, olivenolie og lidt salt og peber.
  • 7 Vend marinaden i salaten umiddelbart før servering.
  • 8 Servér salaten som forret eller mellemret sammen med lunt flute, eller spis den som tilbehør til fx koteletter, ribbensteg eller stegt andebryst
  • {{recipeDoneText}} Julesalat med pære og granatæble

Tip

Bryder du dig ikke om den lidt bitre julesalat, kan du udskifte den med en grøn salat efter eget ønske.

Opskriften er udviklet af