Lækker opskrift på hjemmelavede flødeboller med marcipanbund. Giver cirka 30 stk.

Sådan gør du

  • 1 ODENSE Ren Rå Marcipan skæres i 30 skiver, lægges på bagepapir og bages ved 180 °C i 5–8 min.
  • 2 Til guf tager du 300 g sukker og 1 dl vand koges op.
  • 3 Lad det yderligere koger i 2 min. 150 g past. æggehvider piskes let og sukkerlagen tilsættes langsomt.
  • 4 Guf piskes stift med en håndmikser ved middel hastighed i mindst 15 min.
  • 5 Guffet skal være helt stift og fast.
  • 6 Guffet sprøjtes på marcipan-bundene med en plastikpose.
  • 7 Flødebollerne bages i ca. 5 min. ved 180 °C, så de får en fast overflade.
  • 8 Efter afkøling pensles/dyppes flødebollerne med smeltet ODENSE Mørk Overtræk.
  • {{recipeDoneText}} Julekys

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier