Julekrydret chokolademuffin

Vi kombinerer julens krydderier med den klassiske chokoladekage i disse små, klæge hapsere, der nydes bedst med snefnug på ruden.

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 12 muffins
  • 2 Sæt ovnen på 200 grader.
  • 3 Sæt 12 papirforme i en metalform med plads til 12 muffins.
  • 4 Smelt smørret og lad stå.
  • 5 Kom æg og sukker i en skål og pisk godt sammen.
  • 6 Bland de tørre ingredienser godt og vend i æggeblandingen.
  • 7 Rør til sidst smørret i dejen.
  • 8 Fyld nu dej i de 12 forme og stil dem midt i ovnen.
  • 9 Bag muffins i 10 minutter og tag dem ud.
  • 10 Lad dem køle helt af.
  • {{recipeDoneText}} Julekrydret chokolademuffin

Tip

Vi pyntede vores muffins med lidt chokoladeglasur, vi købte færdig på tube. Og satte en lille spiselig sukkerperle på toppen. Du kan også komme smeltet chokolade på den helt afkølede kage, lade chokoladen stivne og så servere kagerne. Eventuelt med en klat flødeskum som dessert.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier