Jordskokkesuppe med mandler

Jordskokkesuppe med mandler

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer +

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Varm olien i en gryde og svits hakket hvidløg og den hvide del af porrerne i tynde skiver.
  • 2 Tilsæt jordskokker og kartofler i grove tern og bouillon.
  • 3 Bring gryden i kog og lad den simre, til grøntsagerne er meget møre.
  • 4 Purér suppen, hæld den tilbage i gryden og tilsæt fløden.
  • 5 Justér evt. suppens konsistens med mere bouillon eller vand.
  • 6 Smag til med salt, hvid peber og evt. cayenne.
  • 7 Rist mandelsplitterne på en tør pande, til de er gyldne.
  • 8

    Servering

    Drys dem på suppen ved servering.
  • {{recipeDoneText}} Jordskokkesuppe med mandler

Tip

Vælg jordskokker der er store og så glatte som muligt til suppe – de er nemmest at skrælle

Opskriften er udviklet af