Jordbærkoldskål med lakrids-crunch

Energiinformation

  • Energi 1600 kJ
  • Energi 380 kcal
  • Protein 13 g
  • Fedt 9 g
  • Kulhydrat 61 g
  • Kostfibre 2 g

Sådan gør du

  • 1 Pisk æggeblommer cremet med sukker og rør det sammen med kærnemælk. 
  • 2 Blend kærnemælk med 300 g rensede jordbær og smag til med citronsaft og sukker. 
  • 3 Knus kammerjunkere og bland dem sammen med lakridspulver. 
  • 4 Rens resten af jordbærrene og skær dem i skiver. 
  • 5

    Anretning

    Anret jordbærkoldskål i kolde skåle eller dybe tallerkener, drys med lakrids-crunch og jordbær.
  • {{recipeDoneText}} Jordbærkoldskål med lakrids-crunch

Tip

Man kan fint bruge andre typer af bær og frugt f.eks. nektarin og melon.

Opskriften er udviklet af