Småkager med samme navn som dansen. Kagen består af en mørdej og en marengsdej. På Rosendahl Trädgårdskafé er kagerne med citron, og sådan har vi lavet dem her. I halvdelen af kagerne er marengsen rørt med kakao.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Rør smør skåret i tern, sukker, vanilje-sukker, citron og hvedemel sammen og form en god mørdej.
  • 2 Læg dejen i plasticpose i køleskab i 1 time.
  • 3 Sæt ovnen på varmluft og 175 grader.
  • 4 Kom æggehvide og sukker i en skål og pisk det sammen til stiv marengs.
  • 5 Del dejen i to dele og rul tyndt ud, ca. 20x30 cm. Det er nemmest mellem to stykker bagepapir.
  • 6 Fordel halvdelen af marengsdejen på mørdejen.
  • 7 Rul sammen til en lang roulade.
  • 8 Skær i ca. 1 cm tykke skiver og læg dem på bradepande med bagepapir.
  • 9 Rør resten af marengsen med kakao og gentag processen med den anden dej.
  • 10 Bag kagerne gyldne og fine. Begynd at kikke efter 15 minutter.
  • Så er det spisetid! Jitterbuggare

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier