Vi anretter danske råvarer såsom grønne bønner, spidskål og entrecote på japansk. Smukkest ser det ud, hvis du serverer retten på et serveringsfad. Pinde er i den grad tilladt at spise med! 

Sådan gør du

  • 1 Kom vand og lidt salt i en gryde, og kog op.
  • 2 Kog bønnerne 1-2 minutter, og tag op.
  • 3 Skær spidskål i skiver, og kom i gryden.
  • 4 Kog dem i 1 minut, og tag op.
  • 5 Imens steger du bøfferne, dryssede med salt og peber, i smør på en pande.
  • 6 1-2 minutter per side.
  • 7 Skær tomater i skiver og citron i både.
  • 8 Rør olie, citronsaft og revet hvidløg sammen.
  • 9 Anret maden på fad eller tallerken, og dryp olie henover.
  • {{recipeDoneText}} Japansk på dansk

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier