Jambalaya med kalkun, hvidløgspølse og rejer

Jambalaya med kalkun, hvidløgspølse og rejer

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Svits halvdelen af grønsagerne i olien i 4-5 min. i en stor gryde og tag dem op.
  • 2 Bland krydderierne og vend kødet heri.
  • 3 Kom evt. mere olie i gryden.
  • 4 Brun kødet i 4-5 min. og tag det op.
  • 5 Svits pølseskiverne i 5 min. Tag dem op.
  • 6 Bland de svitsede grønsager, flåede tomater med væde og hønsebouillonen.
  • 7 Lad det koge ved stærk varme, til saucen er tyk og kraftig.
  • 8 Kom evt. mere krydderi i og smag til med tabascosauce.
  • 9 Kom kød, pølse, resten af grønsagerne og de fleste af rejerne i og varm det kort igennem.
  • 10 Bland derefter så mange kogte ris i, at retten får en tilpas konsistens, dvs. ikke for tør og ikke for våd.
  • 11 Drys persille over og pynt med nogle få rejer med skal.
  • 12 Server med groft brød.
  • {{recipeDoneText}} Jambalaya med kalkun, hvidløgspølse og rejer

Opskriften er udviklet af