Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Dup baconskiverne tørre med køkkenrulle og skær dem i 1 cm brede stykker.
  • 2 Skær løg i halve ringe og pastinak i små tern.
  • 3 Steg bacon i en gryde til det er sprødt, tilsæt løg samt finthakket hvidløg og svits i ca. 1 minut.
  • 4 Tilsæt pastinak og ris og svits yderligere i ca. 1 minut.
  • 5 Tilsæt 4 dl vand, kidney bønner, laurbærblade, timian, salt og peber.
  • 6 Lad retten koge ved svag varme og under låg i ca. 20 minutter. Rør af og til.
  • 7 Skær peberfrugten i tynde strimler og vend dem i retten.
  • 8 Tag gryden af varmen og lad jambalayaen hvile under låg i 10 minutter.
  • 9 Dup kødet tørt med køkkenrulle.
  • 10 Varm olien på en pande ved kraftig varme.
  • 11 Læg kødet på panden og lad det blive brunt, inden det vendes.
  • 12 Kødet brunes på alle sider i alt 1-1½ minut.
  • 13 Krydr kødet med salt og peber.
  • 14 Vend kødet i jambalayaen og smag den til.
  • 15 Retten serveres i dybe tallerkener.
  • 16 Servér persilleblade eller hakket persille til.
  • {{recipeDoneText}} Jambalaya

Opskriften er udviklet af