Indkogt laks med asparges

Giv laksen en tur i ovnen i et ildfast fad med vand og krydderier. Det får den fede fisk til at falde fra hinanden på den helt rigtige måde. 

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Sæt ovnen på 200 grader.
  • 2 Læg laksen med skindsiden nedad i en ildfast form med høj kant.
  • 3 Kom vand og krydderier i formen.
  • 4 Pak formen ind i sølvpapir, og stil i ovnen.
  • 5 Bag fisken i 20 minutter.
  • 6 Tag ud, og lad den køle helt af under sølvpapiret.
  • 7 Bræk den nederste trævlede del af aspargesene, og damp møre i ca. 1 minut, og afdryp.
  • 8 Rør mayonnaise og græsk yoghurt sammen. og smag til med revet hvidløg.
  • 9 Bræk laksen i fire dele, og anret på små bunker asparges.
  • 10 Top med creme og rogn.
  • {{recipeDoneText}} Indkogt laks med asparges

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier