Indisk Tandoorimørbrad

Sådan gør du

  • 1 poggt;Fjern sølvsenen på mørbraden, hvis den ikke er fjernet.ognbsp;Rør yoghurt sammen med knust hvidløg, citronsaft, salt og Tandoori krydderi. Læg mørbraden i marinaden og sæt den i køleskabet mindst ½ time
  • 2 poggt; Tænd ovnen på 250 grader
  • 3 Læg mørbraden på en bageplade med bagepapir
  • 4 Steg den i ovnen ca. 10 minutter på hver side i alt 20 minutter til centrum temperaturen er ca. 65 grader
  • 5 poggt; Skær agurken igennem på langs, fjern kernerne og skær den i skrå skiver
  • 6 Skær salaten i strimler
  • 7 Rør dressingen sammen af yoghurt, spidskommen og hakket chili. Smag den til med salt og dryp den over
  • 8 poggt; Skær mørbraden i skiver og fordel den på salaten.
  • {{recipeDoneText}} Indisk Tandoorimørbrad

Tip

Du kan i stedet for skære mørbraden i fire bøffer.

Så skal de stege i ovnen ca. 5 minutter på hver side, inden de anrettes på salaten.
Kødet kan ligge i marinaden op til 12 timer i køleskab.
Du kan også bruge Mørbrad Royal.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier