Indianerspid - børnevenlig fremgangsmåde

Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 250 grader.
  • 2 Kom sojasauce, ketchup og citronsaft i en skål og rør det sammen.
  • 3 For en bradepande (ca. 20 cm x 30 cm) med bagepapir.
  • 4 Sæt kød og pølser på spyd. Læg spydene i bradepanden.
  • 5 Pensl marinaden på kød og pølser.
  • 6 Stil bradepanden i ovnen i ca. 15 minutter, til kødet er gennemstegt.
  • 7 Bring risene i kog i bouillonen og kog dem efter anvisning på emballagen.
  • 8 Skyl og rens peberfrugterne og skær dem i tern.
  • 9 Vend ærterne i risen. Når de er tøet tilsættes tern af peberfrugterne.
  • 10 Læg kødspidene på et fad evt. i en pyramide
  • {{recipeDoneText}} Indianerspid - børnevenlig fremgangsmåde

Tip

Risblandingen kan købes dybfrossen. Ternene kan skæres af skinkeschnitzler. Opskriften er udarbejdet af Bente Nissen Lundsgaard.

Opskriften er udviklet af