Indbagt svinemørbrad marineret i BBQ sauce med grønt og kartofler

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Skær synlige sener og fedt væk og marinér kødet i 30 min. med en færdigkøbt BBQ marinade.
  • 2 Brun kødet på panden.
  • 3 Hak krydderurterne.
  • 4 Rul butterdejen ud, læg krydderurterne på dejen og læg kødet oven på.
  • 5 Rul dejen sammen og læg kødet på en bageplade med bagepapir med sammenfoldningen nedad.
  • 6 Bag den ved 200 grader i ca. 30 min.
  • 7 Kog kartoflerne møre i letsaltet vand.
  • 8 Skræl gulerødderne og skær dem i skrå skiver.
  • 9 Svits dem på panden i olie med timian og sukker.
  • 10 Krydr med salt og peber.
  • 11 Skyl salaten og tør den.
  • 12 Bælg ærterne og vend dem i salaten med dressing.
  • {{recipeDoneText}} Indbagt svinemørbrad marineret i BBQ sauce med grønt og kartofler

Opskriften er udviklet af