Hybensnegle
Denne opskrift har lavt sukker- og fedtindhold. Læs mere om bagning med lavt sukker- og fedt indhold på www.diabetes.dk. Opskriften giver 20 snegle.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Kartoflerne moses eller blendes.
  • 2 Mælken lunes, og gæren røres ud i den.
  • 3 De øvrige ingredienser tilsættes – hold lidt af hvedemelet tilbage.
  • 4 Dejen æltes godt igennem, dækkes til og hæver et lunt sted i ca. 30 min.
  • 5 Dejen slås ned og rulles ud på et meldrysset bord til ca. 40 x 40 cm.
  • 6 Hybenmarmeladen smøres på dejen, der rulles sammen som en roulade.
  • 7 Rouladen skæres i 20 stykker ? 2 cm.
  • 8 Skiverne lægges på en bageplade med bagepapir og trykkes let.
  • 9 Sneglene pensles med sammenpisket æg og drysses med kokosmel.
  • 10 De efterhæver i ca. 15 min.
  • 11 Hybensneglene bages ved 200° C i ca. 15 min. på midterste ovnrille.
  • 12 De afkøles på en bagerist.
  • Så er det spisetid! Hybensnegle

Tip

Servering: Hybensnegle serveres som et mellemmåltid.

Opskriften er udviklet af