Blåmusliner er smækfyldt med gode mineraler som zink, jod og selen. De skal være levende, når du tilbereder dem. Tjek derfor grundigt muslingerne, inden du går i gang med at lave retten.

Sådan gør du

  • 1

    Sæt pastavandet over.

  • 2 Sorter dine muslinger. Er de åbne, skal de lukke, når du slår dem ned i køkkenbordet. Ellers skal de kasseres. Muslinger med hul i skallen kasseres også.
  • 3

    Kom muslingerne ned i en gryde med letsaltet vand.

  • 4

    Kog dem nogle minutter, indtil muslingerne åbner sig.

  • 5 Kog nu pastaen
  • 6

    Hæld muslingerne i en sigte og skyld i koldt vand

  • 7 Pil muslingerne ud fra skallen.
  • 8 Hak hvidløgene og svits i smør, kom fløden på og kog op.
  • 9 Smag til med citronsaft og peber. Kom muslingerne heri og varm igennem
  • 10 Vend med pasta og server
  • 11 Gerne med revet parmesanost på toppen
  • {{recipeDoneText}} Hvidløgsmuslinger

Opskriften er udviklet af