Hvide asparges med brunet smør og hasselnødder

Vi elsker asparges og kan sagtens spise dem som slik om sommeren.

Sådan gør du

  • 1 Smelt smørret i en lille gryde og lad det lige så stille blive brunligt.
  • 2 Tag af komfuret og lad stå at bundfælde, imens du tilbereder resten. 
  • 3 Rist hasselnødderne (halvér evt) på en tør pande i ca. 5 minutter til de er ganske mørke. Hæld op på et viskestykke og gnid skallerne af. 
  • 4 Skræl aspargesene og vend dem hyppigt på grillen i 3-4 min. - eller lad dem dampe i letsaltet vand i ca. 4-5 min.
  • 5 Afdryp asparges og anret på fire varme tallerkener. 
  • 6 Tag nu det klare, brunede smør, som ligger øverst i gryden, op med en ske og dryp ud over aspargesene. 
  • 7 Drys hasselnødder og finthakket persille over og servér. Velbekomme til smagen af forår.
  • {{recipeDoneText}} Hvide asparges med brunet smør og hasselnødder

Opskriften er udviklet af