Hotdogs med agurkesalat og rødløg

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 6 g.
  • Kulhydrater 21 g.
  • Fedt 7 g.
  • Energifor./ pers 433 kcal
  • Fedtenergi 38 %

Sådan gør du

  • 1 Kog vand op i en gryde, så det kun lige vil dække pølserne. Kom eddike ved. Når gryden koger, kommes pølserne i og gryden tages af blusset. Lad pølserne stå i det varme vand i 10 minutter. 
  • 2 Skær rødløg i fine tern. 
  • 3 Lun brødene i ovnen. 
  • 4 Dræn agurkesalaten. 
  • 5

    Anretning

    Anret brødene med pølse, sennep, ketchup, agurkesalat og rå løg.
  • {{recipeDoneText}} Hotdogs med agurkesalat og rødløg

Opskriften er udviklet af