Høstsild med blommekompot

Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 220 grader.
  • 2 Skyl sildefileterne, fjern rygfinnen.
  • 3 Drys sildene indeni med salt og peber.
  • 4 Læg sildene i et ovnfast fad med bagepapir.
  • 5 Steg sildene i 12 min.
  • 6 Skyl rucola.
  • 7 Halvér blommerne, fjern sten, og skær blommerne i kvarte.
  • 8 Skær løgene i kvarte.
  • 9 Varm olien på en slip let-pande.
  • 10 Steg blommer og løg ved svag varme i 2 min.
  • 11 Tilsæt eddike, og lad fordampe.
  • 12 Tilsæt brun farin, og vend forsigtigt med blommer og løg sammen med frisk timian.
  • 13 Krydr kompotten med salt og peber.
  • 14 Servér sildene på rugbrød med rucola og blommekompot.
  • {{recipeDoneText}} Høstsild med blommekompot

Tip

Pr. person: 1900 kJ (440 kcal) Protein: 19% Kulhydrat: 51% Fedt: 30% (15 g)

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier