Hønsesalat med asparges og valnødder

Sådan gør du

  • 1 Kog hønen 1 time i vand.
  • 2 Tilsæt citronbåde, bouillonterning, persille og timian.
  • 3 Tag kødet op af bouillonen.
  • 4 Bræk eller skær den nederste del af aspargesene.
  • 5 Kog dem 5-6 min. i hønsebouillonen.
  • 6 Tag dem op og si bouillonen.
  • 7 Kog den ind til ca. 1 dl.
  • 8 Skær de afkølede asparges i mindre stykker.
  • 9 Pil kødet af den afkølede høne og skær det i 2 × 2 cm tern.
  • 10 Snit forårsløgene fint.
  • 11 Bland dem med den nedkogte bouillon, mayonnaise, citronskal og citronsaft, cremefraiche, kapers, wasabi og salt.
  • 12 Bland denne dressing med kød og asparges og stil salaten i køleskabet, indtil den skal serveres.
  • 13 Lige før servering skylles og tørres salatbladene og anrettes på et serveringsfad.
  • 14

    Kom hønsesalaten ovenpå og pynt med hakkede valnødder og evt. kapers. Serveres med groft brød.

  • {{recipeDoneText}} Hønsesalat med asparges og valnødder

Tip

Revet peberrod kan bruges i stedet for wasabi

Opskriften er udviklet af