Hjertemuffins med skovbær

Sådan gør du

  • 1 Kom smør og sukker i en skål, og pisk det til en luftig og cremet masse med håndmikseren.
  • 2 Slå æggene ud i en skål, og rør dem i dejen et ad gangen.
  • 3 Bland hvedemel med bagepulver, sigt det i dejen, og rør dejen jævn.
  • 4 Riv marcipanen på den grove side af et rivejern, og vend den i dejen sammen med de frosne skovbær.
  • 5 Fyld dejen i slip-let hjerteforme eller hjerteforme i silikone, og bag kagerne i 25 min. ved 185°.
  • 6 Afkøl dem på en rist, og tag efterfølgende kagerne ud af formene.
  • 7 Rør en sej glasur af flormelis, hindbærsaft og lidt rød frugtfarve, og pynt kagerne med den røde glasur.
  • 8 Servér de nybagte hjertemuffins for én, du holder af, og forkæl evt. vedkommende yderligere ved at ledsage kagerne af en kugle lyserød hindbærsorbet.
  • {{recipeDoneText}} Hjertemuffins med skovbær

Tip

Variér bærfyldet i kagerne med andre bær og frugter, fx hele friske eller frosne hindbær eller små stykker af rabarber. Desuden: Hjerteforme eller muffinforme

Opskriften er udviklet af